Contact: Tel. 0724 317 215, email office@TheExperts.ro

TheExperts

Keep Learning!

   
             

Caracteristicile generale ale produselor TheExperts

 

Acolo unde se specifica expres, produsele TheExperts au urmatoarele caracteristici:

 

Produs electronic

 

Produs electronic

Produsele din magazinul TheExperts cu mentiunea "Produs electronic" sunt produse pentru a caror vizualizare se utilizeaza aplicatia TheExperts. Principalul rol al aplicatiei, pe langa multe alte functionalitati, este acela de a permite actualizarea produselor pe calculatorul utilizatorului. Aplicatia se distribuie gratuit, odata cu prima comanda onorata, ulterior actualizarea listei de produse (pentru produsele nou achizitionate) sau actualizarea produselor deja achizitionate facandu-se automat, fara interventia utilizatorului. Utilizarea aplicatiei se supune conditiilor TheExperts.

 

 

Garantie 200%

Desi pentru astfel de produse returnarea sumelor achitate nu este posibila (produsele electronice astfel livrate se considera prestare de serviciu), produsele TheExperts beneficiaza de garantie 200%. Acest lucru presupune ca, in cazul in care utilizatorul nu este multumit de continutul produsului achizitionat, poate solicita returnarea sumei achitate (100%) dar poate utiliza in continuare produsul (200%). Daca produsul este actualizabil, dupa returnarea banilor produsul nu se va mai actualiza cu noile versiuni. Solicitarea de returnare se poate face in termen de 7 zile de la data achizitiei.

 

 

Livrare in 15 minute

Daca, dupa efectuarea platii, cumparatorul confirma plata si face dovada ei printr-un email la adresa de email  office@theexperts.ro, produsul poate fi utilizat in 10 minute de la confirmarea platii. Perioada de 15 minute este considerat timpul minim scurs de la momentul efectuarii comenzii pana la momentul activarii produsului pe serverele TheExperts. Cele 15 minute reprezinta un timp optim, putand aparea usoare depasiri. Valabil de luni pana vineri, intre orele 10:00 - 18:00.

 

 

Actualizari gratuite

Produsele electronice TheExperts sunt, in marea lor majoritate, actualizabile. Odata achizitionat, produsul se va actualiza automat, in aplicatia utilizatorului, ori de cate ori se actualizeaza pe serverele TheExperts. Perioada de actualizare nu este limitata, astfel incat cumparatorul unui produs nu va mai plati niciodata nicio suma de bani pentru a beneficia de perioade suplimentare de actualizare a produsului astfel achizitionat. Acesta face ca produsele sa fie actualizabile "pe viata".

 

 

Actualizabil la cerere

Cu totii ne dorim sa fim perfecti. Dar cine reuseste oare? Din acest motiv, admitem inca de la inceput ca produsele TheExperts pot fi imbunatatite. Astfel, daca identificati o eroare, o omisiune sau daca doriti ca anumite aspecte sa fie tratate suplimentar intr-un produs care poarta semnul Actulizare la cerere, va rugam sa trimiteti un email la office@theexperts.ro si vom tine seama de precizarile Dvs. Corectiile eventualelor erori sesizate vor fi realizate, indiscutabil. In masura in care propunerile pentru inserari sunt compatibile cu politica stabilita in ceea ce priveste continutul, vom da curs solicitarii Dvs. Modificarile se fac, de regula odata pe luna. Versiunea noua astfel realizata va fi disponibila imediat si pe calculatorul Dvs.

 

 

Alerte gratuite

Utilizatorul unui produs este atentionat, prin email sau prin intermediul aplicatiei, ori de cate ori intervine o modificare a unui produs pe care l-a achizitionat. Totodata, prin intermediul meniului Istoric, poate vedea ce anume s-a modificat in versiunea noua, fata de vechea versiune.

 

 

Ecologic 100%

Suntem convinsi ca sunteti un sustinator al protectiei mediului. La fel suntem si noi. Din acest motiv, pentru produsele electronice TheExperts nu utilizam plastic (carcase, CD-uri), hartie (brosuri, coperti) sau cerneluri (serigrafie CD-uri, imprimare coperti). De asemenea, fiind in format electronic, produsele TheExperts nu necesita transport, o alta activitate daunatoare mediului.

 

 

Costuri reduse

De regula produsele ECO sunt mai scumpe. La noi, prin eliminarea componentelor amintite mai sus eliminam si o serie de costuri care fac produsele TheExperts sa fie mult mai ieftine decat produse similare de pe piata.

 

     
    Prezentele precizari se completeaza cu conditiile generale TheExperts.
     
 
     

Termeni si conditii

Politica de confidentialitate

Alte regulamente

Intrebari frecvente

Despre livrare si plata

Garantia 200%

Contact

Facebook

ANPC - Info consumator: 021 9615