Termenii si conditiile de utilizare a portalului TheExperts.ro

TheExperts.ro este un website al carui scop este acela de a informa utilizatorii prin intermediul articolelor de specialitate.
Important: informatiile, opiniile, sfaturile oferite de editorii TheExperts sau de catre utilizatori prin internediul Forumului de discutii, precum si orice alt produs realizat, promovat sau vandut prin intermediul site-ului nu reprezinta activitate de consultanta financiar contabila, fiscala, juridica sau de alta natura. Toate materiale publicate sunt generale si nu avem pretentia de a se aplica situatiilor particulare ale cititorilor, acestia din urma fiind sfatuiti ca, inainte de aplicarea unei solutii, sa consulte un specialist.
TheExperts.ro nu poate fi raspunzator sub nicio forma de eventualele daune pe care utilizatorii le-ar putea suferi in urma aplicarii, in situatiile particulare, a solutiilor oferite prin intermediul website-ului.

Termeni si conditii de utilizare
TheExperts reprezinta website-ul www.theexperts.ro si tot ceea ce este publicat pe site. TheExperts apartine companiei TheExperts - Business Consultancy Solutions. Utilizarea TheExperts se face numai cu respectarea conditiilor de mai jos. In cazul in care nu agreati conditiile noastre, sunteti sfatuiti sa intrerupeti orice actiune de utilizare a site-ului.

1. Propiertatea intelectuala
Continutul si designul TheExperts precum si orice material postat in site, indiferent de modalitatea de publicare (materiale publicate de editori, materiale trimise de parteneri si publicate de editori, texte publicate prin intermediul formului de discutii) apartin TheExperts si sunt protejate de legislatia specifica in materie de proprietate intelectuala. Niciun material, text sau fragment de text nu poate fi preluat si utilizat, sub nicio forma, fara acceptul scris al TheExperts.
Toti utilizatorii sunt de acord ca, prin publicarea oricarui material, sa transmita TheExperts dreptul exclusiv de autor, pe care TheExperts il va utiliza in interesul cititorilor sai. De asemenea, utilizatorii sunt obligati sa respecte drepturile de autor ale unor terte persoane si sa nu publice in site decat material original, al carui drept de proprietate intelectuala nu poate fi pus la indoiala.

2. Utilizarea continutului TheExperts
Prin derogare de la pct. 1, utilizatorii pot utiliza continutul site-ului pentru uzul propriu, fara a avea dreptul de a-l utiliza in scop comercial.
Orice preluare a unui text in vederea publicarii pe un alt website se face numai in limita a 500 caractere si cu specificarea sursei (adresa web de unde a fost preluat continutul respectiv (ex. http://www.theexperts.ro/index.php/contabilitate/cine-are-obligatia-organizarii-contabilitatii/).
Orice alta intrebuintare care nu se incadreaza in conditiile de mai sus se face numai dupa obtinerea acordului scris din partea TheExperts.

3. Costuri de utilizare
Accesul la TheExperts este gratuit. Totusi, costuri suplimentare ar putea fi necesar a fi suportate de catre utilizator in cazul unor produse destinate vanzarii si publicate pe site in acest scop. Platile se vor face in lei, indiferent de moneda in care este exprimat pretul produsului in cauza. Toate platile se vor face inainte de a va fi oferit dreptul de utilizare. In consecinta, nicio solicitare de plata ulterioa utilizarii TheExperts nu va fi posibila.

4. Suspendarea accesului la site
Pentru sectiunile in care autentificarea este necesara, TheExperts poate suspenda sau sterge contul unui utilizator fara a fi nevoit sa ofere explicatii pentru actiunea sa. Totusi, niciun utilizator care respecta prezentele conditii nu va avea de suferit.

5. Modificari in site, restrictii
TheExperts este singurul abilitat sa efectueze modificari in structura sau continutul site-ului. Accesul la anumite sectiuni din site poate fi restrictionat. Accesul poate fi permis numai dupa inregistrare sau dupa plata unui drept de acces.

6. Inregistrarea in site
In anumite sectiuni ale site-ului, accesul ar putea fi permis doar in baza unei autentificari, care presupune o inregistrare initiala din partea utilizatorului. Fiecare cont este protejat in sensul in care parolele sunt criptate automat, astfel incat nici personalul de intretinere al TheExperts sa nu-l poate descifra.
Avand in vedere ca inregistrarea in site se poate face si in scopul promovarii unei afaceri, TheExperts ofera posibilitatea de a completa numele si prenumele sau denumirea utilizatorului, date de contact, informatii despre activitatea acestuia. Aceste informatii (cu exceptia adresei de email) se vor face publice si pot fi vizualizate in profilul utilizatorului. Daca nu doriti ca aceste informatii sa apara in site, va rugam sa nu completati rubricile respective.

7. Abonarea la Newsletter
TheExperts ofera gratuit utilizatorilor informatii sub forma Newsletter-elor. Abonarea la newsletter se face numai prin completarea firmularului dedicat. Pentru abonarea la Newsletter este necesara adresa de email. Pentru personalizarea informatiei, numele si prenumele, precum si ocupatia ar putea fi oferite prin intermediul aceluiasi formular. Nicio alta informatie personala (numar de telefon, adresa de domiciliu, etc) nu va fi solicitata pentru abonarea la Newsletter.

8. Confidentialitate

Datele pe care utilizatorii le ofera la inregistrare sunt utilizate conform punctelor 6 si 7. Informatii precum adresa de email nu vor fi facute publice si nu vor fi instrainate de TheExperts sub nicio forma.

9. Forumul de discutii

Utilizare formului de discutii poate fi facuta de catre utilizatori inregistrati, caz in care cititorii vor avea acces la profilul respectivului utilizator sau de utilizatori neinregistrati, acestia din urma ramanand anonimi. Indiferent de modul in care adreseaza intrebari sau ofera raspunsuri, utilizatorii formului de discutii sunt tinuti sa respecte urmatoarele reguli generale: - Nu se pot publica mesaje publicitare
- Nu se pot utiliza datele utilizatorilor inregistrati in scopul trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate. Totusi, pentru ca inregistrarea s-ar putea face, de catre utilizatori, in scopul promovarii propriei imagini, este posibil ca cititorii sa-i contacteze numai in scopul solicitarii de informatii cu privire la activitatea desfasurata de acestia.
- Nu se pot publica mesaje explicite care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu.
- Nu se pot publica mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.
- Nu se pot publica mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea TheExperts sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
- Nu se pot colectat date ale utilizatorilor inregistrati pentru alte scopuri decat acela de a beneficia de serviciile lor.
- Utilizatorii, inregistrati sau neinregistrati, sunt singurii responsabili pentru continutul mesajelor publicate in platforma de comunitare Theexperts.

10. Limitari
TheExperts face eforturi pentru identificarea si blocarea mesajelor care incalca prezentele reguli. Cu toate astea, TheExperts nu poate garanta eliminarea in totalitate a acestor mesaje. Din acest motiv, TheExperts nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site.
TheExperts nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site.

11. Forta Majora
TheExperts nu poate fi facut responsabilpentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile proprii sau ale partenerilor.

12. Modificari ale termenilor si conditiilor de utilizare

Schimbarea termenilor si conditiilor de utilizare se poate face fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati.

13. Legea aplicabila

In orice situatie, drepturile si obligatiile din prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Va multumim,
Echipa TheExperts.ro