Plata produselor. Livrarea  
     
 

Produsele electronice TheExperts nu se livreaza fizic ci se descarca de pe server-ul TheExperts. Adresa pentru descarcare se ofera utilizatorului inainte de prima utilizare a unui produs.

 

Aplicatia informatica se instaleaza o singura data, inainte de utilizarea primului produs. Ulterior, toate actualizarile aplicatiei precum si actualizarea listei de produse se face automat, fara interventia utilizatorului.

 

Accesul la produse se face numai prin intermediul aplicatiei TheExperts. La prima comanda, utilizatorului i se ofera un link pentru descarcarea aplicatiei.

 

Livrarea consta in:

- la prima utilizare: actiunea de a-i oferi utilizatorului codul de utilizator si adresa web pentru descarcarea aplicatiei care sa-i permita instalarea si initializarea aplicatiei

- ulterior: actiunea de a permite aplicatiei instalate de utilizator accesul la produsele comandate. Dupa ce accesul a fost permis, utilizatorul este instiintat printr-un email.

 

Cu anumite exceptii, livrarea se face in temen de 15 minute de la data confirmarii platii de catre utilizator printr-un email la adresa office@theexperts.ro.

 

Livrarea se face numai dupa confirmarea platii, acest lucru insemnand:

- momentul in care banii au fost transferati in contul beneficiarului;

- momentul in care utilizatorul a facut dovada platii, printr-o copie a documentului de plata.

 

Plata produselor TheExperts

Dupe efectuarea comenzii, o factura proforma este afisata in pagina web TheExperts si, in acelasi timp, trimisa pe adresa de email completata in formular de catre utilizator.

 

Plata se face in baza datelor inscrise in factura proforma.

 

Platile se pot face:

- prin transfer bancar;

- prin depunere de numerar la ghiseul bancii beneficiarului;

- prin mandat postal.