Alte regulamente  
     
 

ACTUALIZARE PRODUSELOR ELECTRONICE TheExperts

 

Produsele electronice TheExperts sunt de 2 feluri: actualizabile si neactualizabile. Produsele neactualizabile sunt puse  in versiunea de la data aparitiei lor si nu vor suferi modificari de continut pe parcusrul utilizarii lor, indiferent de perioada de timp trecuta.

 

Produsele actualizabile sunt produsele al caror continut se poate modifica pe parcursul utilizarii lor de catre utilizatori.

 

Actualizarile sunt de doua feluri:

 

Actualizari minore, precum introducerea unor noi precizari, exemple, formatari de text, corectarea unor erori, introducerea unor noi mentiuni ca urmare a unor modificari legislative sau aparitia unor noi acte normative. Actualizarile minore nu schimba semnificativ continutul produselor.

 

Actualizari majore, precum modificarea unor parti semnificative din continutul produselor. Actualizarile majore sunt rezultatul unor schimbari semnificative in legislatie.

 

Actualizarile se fac:

- din propria initiativa a editorului, cand aceste sunt necesare imbunatatirii produsului;

- atunci cand intervin modificari legislative in urma carora continutul produselor ajunge in opozitie cu legislatia in vigoare. Actualizarea se face in termen de cel mult 15 zile lucratoare de la data aparitiei actului normativ care ar necesita actualizarea unui produs.

 

CONDITII DE UTILIZARE A APLICATIEI TheExperts

Prin utilizarea aplicatiei TheExperts - denumita in continuare "software" devin aplicabile urmatoarele conditii impuse de The Experts - Innovative Development Solutions SRL - denumit in continuare "licentiator" si oricine instaleaza, acceseaza sau utilizeaza in orice al mod software-ul - mentionat in continuare ca "utilizator".

Autorul si titularul dreptului de autor al software-ului este Nicu POPA. Licentiator si emitent al licentei de utilizare precum si purtator de drepturi exclusive de utilizare, inclusiv a drepturilor de a reproduce, distribui si de a pune software-ul la dispozitia publicului sub orice forma, este societatea The Experts - Innovative Development Solutions SRL, cu sediul in Bucuresti.

Software-ul este distribuit pentru a permite vizualizarea si actualizarea in timp real a materialelor oferite gratuit sau cu plata de catre licentiator, denumite in continuare produse. Produsele sunt materiale electronice, constand preponderent in informatii oferite sub forma de text, dar si fisiere de tip .doc, .xls, .pdf, fisiere audio sau alte fisiere de utilizare generala.

Aplicatia se distribuie gratuit, astfel ca niciun tert nu poate solicita partenerilor sai niciun fel de remuneratie pentru accesul la aplicatie. Initializarea aplicatiei se realizeaza numai in baza contului de utilizator oferit de licentiator prin email, telefonic sau prin orice alta modalitate de comunicare.

Soft-ul trebuie sa ramana in forma sa originala, niciun tert nefiind autorizat sa-i aduca modificari sau sa conditioneze instalarea sa de catre utilizator prin solicitarea unor taxe sau prin impunerea unor conditii similare.

Fisierul de instalare nemodificat al TheExperts trebuie sa fie curat si neinsotit de alte fisiere. Orice asociere este interzisa.

In cazul in care prezentele conditii sunt incalcate, utilizarea softului este suspendata in mod automat.

In timpul utilizarii aplicatiei, utilizatorului ii pot fi aduse la cunostinta mesaje transmise de licentiator fie prin intermediul casetelor de dialog (MessageBox) fie prin intermediul unor pagini web care sunt solicitate de aplicatie de pe server-ul licentiatorului. Paginile web pot sa contina instructiuni de utilizare, ferestre de comunicare in timp real cu licentiaorului sau alte informatii cum ar fi prezentarea unor produse. In acest caz, software-ul functioneaza ca un simplu browser web.

Software-ul este distribuit "asa cum este". Nu este acordata nicio garantie de niciun fel, exprimata sau implicita. Utilizati software-ul pe propriul dumneavoastra risc. Nici autorul, nici licentiatorul sau agenti ai licentiatorului nu vor fi raspunzatori pentru pierderea de date, daune, pierderi de profit sau orice alt tip de pierdere pe timpul utilizarii sau nu a acestui software.

Inslatarea aplicatiei este libera si neingradita, insa initializarea se face de cel mult 3 ori pentru fiecare cod de utilizator. Dupa initializarea aplicatiei pe 3 statii de lucru, nicio alta initializare nu va mai fi posibila. Pentru un numar suplimentar de utilizatori este necesar a fi efectuata o noua achizitie.

Nu exista alte taxe suplimentare, in afara de costul produselor, atunci cand acestea sunt oferite cu plata.

Software-ul si datele pentru initializarea aplicatiei nu pot fi inchiriate, concesionate sau transferate, indiferent daca transferul este gratuit sau cu plata. Posibilitatea initializarii aplicatiei pe 3 statii de lucru diferite se poate face doar de catre acelasi utilizator. Este interzis transferul informatiilor pentru initializare unor terti.

Se definesc urmatorii termeni:
Instalarea este procesul prin care utilizatorului i se pune la dispozitie aplicatia, cu toate functionalitatile sale, mai putin produsele oferite spre vizualizare. Instalarea este libera si neingradita, putand fi realizata de orice doritor, fara cost si fara conditionari suplimentare.
Initializarea este procesul prin care utilizatorul unei aplicatiei TheExperts, deja instalate, isi personalizeaza aplicatia, respectiv capata dreptul de a vizualiza produsele comandate gratuit sau cu plata. In acest sens, sunt necesare numarul de licenta, oferit de licentiator si adresa de email utilizata pentru a comanda produse electronice din magazinul TheExperts. Odata initializata aplicatia, utilizatorul are acces liber si neingradit doar la vizualizarea, in scopul informarii, a informatiilor cuprinse in produsele TheExperts. Utilizarea in orice alt fel a continutului produselor este strict interzisa, incalcand drepturile de autor care apartin strict societatii TheExperts - Innovative Development Solutions SRL.

Nu puteti utiliza, copia, emula, clona, inchiria, vinde, modifica, decompila, dezasambla, executa inginerie inversa, transfera software-ului licentiat, sau orice subset al software-ului licentiat. Orice astfel de utilizare neautorizata va duce la rezilierea imediata si automata a acestei licente si poate duce la urmarire penala si / sau civila. De asemenea este interzisa orice actiune manuala asupra continutului fisierelor baze de date utilizate de aplicatie pentru buna functionare. Modificarea manuala a oricaror date din fisiere, cu exceptia celor deschise prin intermediul aplicatie conduce la imposibilitatea utilizarii aplicatiei. In acest caz, licentiatorul nu poate fi obligat sa readuca aplicatia in stare de functionare.

Aceste conditii se interpreteaza exclusiv in temeiul dreptului roman. Competenta exclusiva pentru orice disputa comerciala aparuta in legatura cu acest Acord de licenta sau cu valabilitatea acestuia se va disputa in instantele judecatoresti competente din Romania.

Instalarea si utilizarea software-ului inseamna acceptarea acestor termeni si conditii de licenta. Daca nu sunteti de acord cu termenii acestei licente, trebuie sa stergeti toate fisierele acestui software de pe dispozitivele de stocare si sa incetati utilizarea software-ului.