Conversatie deschisa in Alte probleme contabile la 28.06.2020
1098 1 1
Cristi
Utilizator neinregistrat
28.06.2020

Buna ziua, dupa cum spune si titlu am cateva intrebari pentru dumneavoastră la care eu nu am reusit sa găsesc raspuns.
1. Sunt detinator de pfa, cod caen alte activități sportive (in speta arbitru de fotbal), pe perioada pandemiei totul fiind oprit am beneficiat de ajutorul de somaj pentru pfa acordat de stat. In 13iunie s-a reluat liga 1(in conditii extraordinare) dar liga la care eu activez se reia abia in august. Acum eu as vrea sa stiu, pot sa depun hartii si pentru luna iunie, sau nu? Domeniul s=a reluat, insa liga 2 si 3 nu, deci eu practic nu mi-am reluat activitatea.
2. Acest venit o sa fie imoozitat ca oricare altul, nu? La final de an venit-cheltuieli=profit->impozit, corect?
3. Doresc sa initiez si o afacere privind vânzarea de produse online si as vrea sa stiu daca pe acest pfa pot adaugă alt cod caen sau am nevoi de un alt pfa sau alta forma pt a putea fii si arbitru si alt domeniu?
5. Pentru a vinde internațional o sa am nevoie de ceva avize in plus? Datorită platformelor online as dori sa vand si internațional, trebuie sa am ceva in plus sau doar pfa si emit factura si chitanta si e ok? 
4. Sotia mea e din alta tara si uneori mergem in vizita in tara respectiva(una din ue) si as vrea sa stiu daca pot intampina probleme legale daca o sa vad in tara aceea din moment ce eu am totul legal in romania? 
Mulțumesc pentru raspunsuri. 

Nu exista raspunsuri momentan. Raspunde primul la intrebare.
Raspunde la intrebare

Raspunsul tau va fi vizibil imediat dupa aprobarea de catre unul dintre moderatorii TheExperts.