Conversatie deschisa in Societati comerciale, PFA, II, IF, AF la 05.04.2020
1018 5 3
Doru
Utilizator inregistrat
05.04.2020

Bună ziua, 

De ce nu se poate face plata indemnizației într-un cont privat sau în ori ce cont indicat de cel care urmează a primi acest ajutor. Care este defapt noima îngrădiri cu acest, "e nevoie Neapărat de un cont deschis pe PFA?" Se verifica doar eligibitatea PFA-ului pe baza documentelor trimise și doar omul are nevoie de ajutor, nu persoana juridica. Asta suna din nou a măsură comunistă inventată de unul, ca să dea cu bâta în baltă sau în noi. Păi dacă vrei să dai omului o mână de ajutor de ce trebuie imediat să apară unul cu pretenții absurde. De luni vor trebui toate PFA-urile să ia cu asalt băncile, să-și facă cont că așa vrea unul de la ministerul muncii. Și uite așa încă un prilej bun de contaminare dar mai ales de umilire a omului întreprinzător de către contopist.

Doru
Utilizator inregistrat
05.04.2020

De ce nu luați atitudine. Din nou își bat joc de noi. Ce pretenții aberante mai inventează câte un așa zis reprezentant al ministrului muncii, ca să ne expună riscului de a ne contamina în masă ca să ne deschidem conturi PFA. Fondurile sunt europene. Ce vrea contopistul de fapt. Să-și arate mușchii. Vă rog luați atitudine. Contopistii ăștia ne-au supt sângele și cred că pot trai în continuare sugand de la noi??? 

LUATI ATITUDINE

iulia
Utilizator neinregistrat
07.04.2020

CORECT.Dar ce sa facem ? Am depus si eu actele totul a  fost OK mai putin extrasul de cont care era pe numele meu nu pe PFA

 

Dragos
Utilizator neinregistrat
07.04.2020

Este o procedura pe care trebuie sa o respectam. Nu este chiar atat de greu sa se deschida un cont, chiar si in aceste cazuri. 

Incercati servicii online. La o prima cautare am gasit: 

Banca Transilvania: NEOcont.Este atât de ușor să îți deschizi online un cont la BT. Fără bătăi de cap, fără comisioane. Totul se întâmplă în câțiva pași online. Facem un video-call și în doar 10 minute ai cont la noi. Iar cardul îl primești acasă. 

 

E mai bine sa renuntati la bani?

 

Doru
Utilizator inregistrat
12.04.2020

Se poate face, dar era oare Neapărată nevoie sa fie acest cont deschis pe PFA.? Când contopistul vrea să-și arate mușchii, să-ți facă viața grea până la limita, mai scoate câte ceva obligatoriu după mintea și urechea lui de contopist, ca să ne supunem ca turma . 

Raspunde la intrebare

Raspunsul tau va fi vizibil imediat dupa aprobarea de catre unul dintre moderatorii TheExperts.