07.05.2020

Angajatorii care își reiau activitatea în această perioadă au obligația de a lua toate măsurile de prevenire și protecție în ceea ce privește securitatea și sănătatea în muncă.


07.05.2020

DGRFP Galați a emis un comunicat în care face precizări privind calculul obligațiilor fiscale în cazul indemnizațiilor primite, pe perioada stării de urgență, de către PFA, II, IF, profesii liberale, avocați.


07.05.2020

Guvernul urmează să adopte astăzi o ordonanță de urgență prin care să prelungească termenul până la care adunările generale ale asociaților / acționarilor trebuie să se întrunească precum și modalitatea în care acestea pot fi convocate, respectiv pot fi ținute.


06.05.2020

Amplă acțiune de control comună în scopul identificării muncii nedeclarate, precum și a verificării modului de respectare a prevederilor legale în domeniul securității și sănătății în muncă


06.05.2020

Printr-o hotărâre publicată în Monitorul Oficial CCF amână,m până la 31 decembrie 2020, termenul de la care va percepe majorarea, cu 10%, a cotizațiilor fixe și variabile neachitate în termen de către membrii Camerei.


05.05.2020

ANPIS a postat un material în care prezintă modul în care se completează documentele pentru indemnizația aferentă lunii aprilie, solicitată de către PFA, II, IF, profesii liberale, avocați, etc.


05.05.2020

Atenționare AJOFM Arad: În atenția tuturor angajatorilor care depun documente pentru șomajul tehnic! Vă solicităm că toate documentele depuse să fie semnate de administratorul societății/reprezentantul legal.


04.05.2020

ANOFM a publicat un ordin prin care a modificat formularele utilizate de angajatori pentru recuperarea indemnizațiilor plătite angajaților care au beneficiat de zile libere pentru supravegherea copiilor, în situația închiderii temporare a unităților de învățământ.