Restaurarea bazelor de date în Revisal

 

Restaurarea datelor salvate este necesară pentru a muta datele de pe un calculator pe altul. În acest caz, datele salvate trebuie restaurate pe nouă unitate de lucru.  

 

Restaurarea bazelor de date se face diferit, în funcție de nevoia utilizatorului.  

Astfel, restaurarea datelor tuturor angajatorilor se realizează din butonul „Restaurare bază de date” din meniul „Instrumente” al aplicației Revisal. 

Restaurarea datelor de registru salvate pentru un angajator individual se realizează prin opțiunea „Import angajator” din meniul „Instrumente” al aplicației Revisal. 

 

Notă: Funcționalitățile „Restaurare bază de date” și „Import angajator” sunt echivalente în cadrul aplicațiilor Revisal prin care se gestionează registrul unui singur angajator. 

 

Mutarea bazei de date Revisal de pe un calculator pe altul

 

Pentru a putea muta cu succes o bază de date pe un alt calculator, este necesar să urmați fluxul următor: 

  • în aplicația Revisal, versiunile 6.0.6, 6.0.5 și 5.0.8, în secțiunea „Instrumente” aveți următoarele opțiuni pentru salvarea datelor: „Export Angajator” și „Salvare Baze de Date”; 
  • ulterior, este necesar ca folder-ul obținut să fie copiat local pe cel de-al doilea calculator; 
  • pe calculatorul al doilea se vor utiliza următoarele opțiuni, tot din secțiunea „Instrumente”: „Import Angajator” sau „Restaurare bază de date” în funcție de ce anume doriți să importați.